Om Nina

NINA SCHNEIDERMANN

Mennesker og trivsel


HR-specialist, underviser, facilitator, coach og stresscoach med stor erfaring indenfor HRM og personlig udvikling, herunder arbejdsmiljø, stresshåndtering, konflikthåndtering, trivsel og nedbringelse af sygefravær.


Nærvær og autencitet er vigtige begreber for mig, som jeg altid har med i mit virke. Jeg er positiv og resultatorienteret, og brænder for at få det jeg arbejder med til at excellere. Jeg er autentisk, relationsskabende, driftig og loyal.


Jeg kan slet ikke få nok viden om, hvordan vi mennekser kan skabe det bedste liv, både på arbejdspladsen og privat. Derfor studerer jeg på SEOP - skolen for ekstentiel og oplevelsesorienteret psykoterapi, og jeg er færdiguddannet psykoterapeut i 2025.

Uddannelse

- Cand. merc. med speciale i HRM

- Psykoterapeut, SEOP (færdiguddannet 2025)

- Certificeret Stresscoach, Matzau Erhvervspsykologer

- Transition Coach, AS3

- Coach, Kick Consult

- Voksenunderviser, AVG

- Projektleder, Rambøll


Erfaring

2022-nu: Arbejdsmiljøkonsulent hos FOA Social og Sundhedsafdelingen. Rådgivning, vejledning og undervisning om arbejdsmiljø. Samarbejde med arbejdspladser og sagsbehandlere i konkrete arbejdsmiljøsager. Udvikling og afvikling af kampagner om arbejdsmiljø. Planlægning og gennemførelse af arbejdsmiljøkonferencer og andre aktiviteter på arbejdsmiljøområdet


2017-nu: Ekstern lektor CBS, underviser blandt andet i faget 'HRM - ledelse og udvikling på HD(O) og vejleder bachelorstuderende på HA(psyk.)


2017-2022: Selvstændig underviser, facilitator og coach


2017-2022: Fast freelance underviser og facilitator hos FOA, udvikling af- og undervisning på kurser indenfor arbejdsmiljø, konflikthåndtering, svære samtaler, stresshåndtering, forandring mm. samt planlægning og facilitering af konferencer mm. 


2007-2017: Personalekonsulent hos FOA. Speciale i arbejdsmiljø, forebyggelse af sygefravær, fastholdelse, ansættelse og fratrædelse


Se fuldt CV på linkedin

”Tusind tak for rigtig god undervisning, Nina! Nina er menneskelig, sød, åben, hjælpsom og virker meget imødekommende. Nina har gjort faget til mit yndlingsfag, og jeg glædede mig meget til at komme til time, når det var Nina, der var underviser. Man kan mærke, at du er engageret. Du underviser på en forstående måde, og du er meget behagelig og pædagogisk i din undervisning. En rigtig god oplevelse! MANGE TAK!” 

Studerende, anonym evaluering CBS

Kunder og samarbejdspartnere


CBS www.cbs.dk

FOA www.foa.dk

Socialpædagogerne www.sl.dk

The Bank www.thebank.dk

Greve Kommune: www.greve.dk

3F www.3f.dk

Danmarks Radio www.dr.dk

Dansk Socialrådgiverforbund www.socialraadgiverne.dk

Studenterrådgivningen www.srg.dk

FORA www.fora.dk

KAB www.kab.dk

Konventum www.konventum.dk

Udviklingsplatformen for Scenekunst www.udviklingsplatformen.dk

DTU www.dtu.dk

Ministreriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri www.fvm.dk

Dansk Metal www.danskmetal.dk