Musikalske "syng-med" Foredrag

MUSIKALSKE "SYNG-MED" FOREDRAG

Sammen med Niklas Schneidermann, guitarist og sangskriver i rockbandet Magtens Korridorer, har jeg fire musikalske "syng-med" foredrag. Jeg holder korte faglige oplæg som sætter sange og temaer i perspektiv, og Niklas som har guitaren med, spiller og synger med deltagerne. Foredragene er velegnede som et anderledes indslag til konferencer, temadage osv.

Arbejdsglæde & Arbejdersange


Vi bruger de største hits fra Arbejdersangbogen til at illustrere de konflikter og udfordringer, der findes på nutidens arbejdspladser. Du kan synge med og bruge sangene til inspiration og refleksion. 


Vi kommer med bud på, hvad arbejdspladsen kan gøre for at minimere blandt andet stress og udbrændthed, og på hvad du selv kan gøre for at have det godt på din arbejdsplads.  


Se klip fra foredraget her: FOA Kongres 2019

Forandring & Fællessang


Sammen taler og synger vi om forandring. Vi synger blandt andet "Lyse Nætter", "Kringsat af fjender" og Bob Dylans klassiker: ”The Times They Are A-Changin´” .


Vi får helt styr på, hvorfor mennesker har så svært ved forandring, og hvordan vi kan gøre det hele lidt lettere, nu hvor forandringerne er kommet for at blive.

Kvindekamp & Kampsange


Ligestillingen er stadig ikke helt på plads!


Vi taler om bias, privilegieblindhed og hverdagsdiskrimination, og synger med på alle de bedste kampsange. Glæd dig til ”Smuk og dejlig”, ”Det var en lørdag aften”, ”Vi går med røde sokker” og mange flere…


Vi taler også om mændene, for hvad med dem? Vi har et pragteksemplar med af slagsen, nemlig Niklas, der til anledningen har en ægte mandesang med, nemlig Magtens Korridorers hit ”Lorteparforhold”.

Parforhold & Kærlighedssange


Det allervigtigste er kærligheden, selvom parforholdet også har sine udfordringer. 

Vi bliver klogere på hvad der er på spil i parforholdet, og synger alle de bedste kærlighedssange som "Kvinde Min", Smuk og dejlig og mange flere...

"Rigtig godt og underholdende indslag til vores konference, som sikrede det gode humør og fællesskab. Deltagerne nød at synge med og blev samtidig klogere"

Tina Byrgesen, konsulent FOA