Undervisning og Facilitering

UNDERVISNING OG FACILITERING

Hvordan skaber vi bæredygtige arbejdspladser?


Klare rammer og forventningsafstemning er nøgleord, når det kommer til arbejdsmiljø og bæredygtige arbejdspladser. Det kan lyde banalt, men hvordan får vi det til at fungere i praksis?


Jeg bruger min mangeårige erfaring som personalekonsulent, når jeg underviser i emner som HRM, bæredygtige arbejdspladser, personaleledelse, ligestilling, konflikthåndtering, stresshåndtering, kommunikation, trivselsundersøgelser og svære samtaler.


Jeg er en erfaren facilitator, der kan skabe frugtbare og positive resultater i forbindelse med møder, konferencer mm.


Eksempler på opgaver jeg kan løse for jer:

Ledercoaching, gennemgang af processer, personalepolitikker, afholdelse af workshops og temadage.

"Stort tak til Nina for super godt og let samarbejde hele vejen igennem, da vi skulle planlægge vores workshop om ligestilling. Hun ramte præcis det vi ville, og vi var meget tilfredse med arrangementet" 

Camilla Hansen, Konsulent KAB

”Tusind tak for rigtig god undervisning, Nina! Nina er menneskelig, sød, åben, hjælpsom og virker meget imødekommende. Nina har gjort faget til mit yndlingsfag, og jeg glædede mig meget til at komme til time, når det var Nina, der var underviser. Man kan mærke, at du er engageret. Du underviser på en forstående måde, og du er meget behagelig og pædagogisk i din undervisning. En rigtig god oplevelse! MANGE TAK!” 

Studerenede, anonym evaluring, CBS