Foredrag

FOREDRAG


Sammen med Niklas Schneidermann, guitarist og sangskriver i rockbandet Magtens Korridorer, har jeg tre musikalske "syng-med" foredrag. Foredragene er velegnede som et anderledes indslag til konferencer, temadage osv.

Arbejdsglæde & Arbejdersange


Vi bruger de største hits fra Arbejdersangbogen til at illustrere de konflikter og udfordringer, der findes på nutidens arbejdspladser. Du kan synge med og bruge sangene til inspiration og refleksion. 


Vi kommer med bud på, hvad arbejdspladsen kan gøre for at minimere blandt andet stress og udbrændthed, og på hvad du selv kan gøre for at have det godt på din arbejdsplads.  Læs mere her: www.arbejdersange.dk.


Se klip fra foredraget her: FOA Kongres 2019

Forandring & Fællessang


Sammen taler og synger vi om forandring. Vi synger blandt andet "Lyse Nætter", "Kringsat af fjender" og Bob Dylans klassiker: ”The Times They Are A-Changin´” .


Vi får helt styr på, hvorfor mennesker har så svært ved forandring, og hvordan vi kan gøre det hele lidt lettere, nu hvor forandringerne er kommet for at blive.

Kvindekamp & Kampsange


Ligestillingen er stadig ikke helt på plads!


Vi taler om bias, privilegieblindhed og hverdagsdiskrimination, og synger med på alle de bedste kampsange.


Glæd dig til ”Smuk og dejlig”, ”Det var en lørdag aften”, ”Vi går med røde sokker” og mange flere…


Vi taler også om mændene, for hvad med dem? Vi har et pragteksemplar med af slagsen, nemlig Niklas, der til anledningen har en ægte mandesang med, nemlig Magtens Korridorers hit ”Lorteparforhold”.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes