Coaching

COACHING

Jeg er uddannet traditionel coach, transition coach og stresscoach, hvilket kombineret med masser af konkret samtaleerfaring, giver mig et stærkt udgangspunkt for at hjælpe dig derhen hvor du gerne vil være - både i privatlivet og arbejdslivet.


Stresscoaching


Stresssymptomer er et signal om, at du skal gøre tingene anderledes, man kan sige at stress er en sund reaktion på en usund situation. Jeg er certificeret stresscoach og rådgiver og coacher dig i retning af de nødvendige ændringer.


Stresscoaching hos mig fokuserer på to ting:


  • At skabe ro og overblik i forhold til din omverden, arbejdsliv, familieliv mm.
  • At få kontakt til og styrke dit indre kompas, så du bliver bedre til at passe på dig selv i fremtiden


Hvis du har brug for hjælp til at komme tilbage på job efter en stressygemelding, har jeg desuden stor erfaring med at planlægge succesfulde forløb, og jeg rådgiver gerne dig og din arbejdsgiver i at få planlagt et succesfuldt forløb tilbage til dit job.


Følg mig som stresscoach på instagramprofilen arbejdsro.nu.


Gift med succes - coaching


Har du brug for at styrke evnen til at håndtere de udfordringer, der kan følge med, når din partners karriere sætter dagsordenen for familielivet, og du måske føler dig forladt og overladt alene med ansvaret for familiens drift?

 

Vi arbejder med at udvikle empowerment ved at opbygge ro, selvværd, livsglæde, samt mestring af hverdagen.

 

Min coaching bygger på min professionelle erfaring og uddannelse inden for coaching, samt min egen personlige erfaring med at være gift og have tre børn med Niklas, som de sidste 17 år har spillet hundredevis af koncerter med sit band Magtens Korridorer – og alt hvad der kan følge deraf af ægteskabelige og familiemæssige udfordringer.